Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΛΥΣΗ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Ξανά μαζί λοιπόν για την καθιερωμένη ανάλυση της αγωνιστικής. Πάμε γρήγορα γρήγορα στο ΟΑΚΑ. Κλειστό ματς βλέπω λόγω του χαρακτήρα τελικού που έχει πάρει. Μακάρι επιτέλους να έρθει η νίκη που όλοι περιμένουμε για να πάρει τα πάνω της η ομάδα. Στοιχηματικά πάντως νομίζω δεν αξίζει ο άσσος στο 1.72 που κυκλοφορεί.
  Βέροια – Ατρόμητος βλέπω Χ ημίχρονο και συνολικά να πηγαίνει στο 0-1 γκολ με τη μπίλια να έχει τις ίδιες πιθανότητες να κάτσει σε οποιοδήποτε σημείο. Στο Ηράκλειο βλέπω τον ΟΦΗ να κάνει μεγάλο παιχνίδι και τελικά να μην ηττάται από τον ΠΑΟΚ με σκορ 1-1 και ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα.
  Πάμε στα αυριανά. ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος επειδή δε βλέπω ξεκάθαρο σημείο θα παίξω 2-3 γκολ. ΑΡΗΣ – Πλατανιάς στο Χαριλάου τώρα. Είναι βέβαιο ότι μετά την 4άρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ θα κοιτάξει να επουλώσει τις πληγές του παίρνοντας τους 3 πόντους αλλά δε βλέπω διατεθειμένους τους Κρητικούς να πέσουν αμαχητί. Χ2 θα πόνταρα βάσει των αποδόσεων.
  Στα Πηγάδια βλέπω και εκεί αμφίρροπο ματς αλλά στο 2.22 του Παναθηναϊκού ένα ψιλό θα το’ριχνα. Στο Φάληρο βλέπω goal/goal και over και τέλος στη Λειβαδιά βλέπω έναν άσσο σε αρκετά καλή απόδοση τον οποίο και θα τιμήσω.
ΥΓ1.  Καλά κέρδη σε όποιον δοκιμάσει την τύχη του.
ΥΓ2.  Η απάντηση στο προηγούμενο κουίζ είναι φυσικά ο … Αλφόνσο!

ΥΓ3.  Εμπρός ΑΕΤΕ για την πρώτη νίκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: