Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΕΚ στον πάτο κι εκείνοι το χαβά τους!


Δυσαρεστημένος για τις εις βάρος του αποδοκιμασίες εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, μία μέρα μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που καθηλώνει την Ένωση στη τελευταία θέση της βαθμολογίας στο τέλος του Α' γύρου. Μάλιστα έστειλε τελεσίγραφο στους υποψήφιους επενδυτές ότι εάν δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι τις 17 Ιανουαρίου θα παραιτηθεί από τη θέση του.

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, η παραίτηση Γρυσμπολάκη πριν λίγη ώρα, η οποία πιθανότατα συνδέεται με τη δυσφορία του Δημητρέλου. Ένας-ένας, λοιπόν, φαίνεται πως πηδούν από το καράβι  οι σημερινοί ιθύνοντες προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα που έρχονται, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η original 21 από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα όπου συνεχίζεται η κατάληψη.

Με λίγα λόγια, το θέατρο του παραλόγου παραμένει στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος, κι οι απανταχού φίλοι του Δικεφάλου αναρωτιούνται που πήγαν όλοι αυτοί οι "σωτήρες" και οι μεγαλοιδιοκτήτες που τόσα χρόνια καπηλεύτηκαν την ιστορία και τα ιδανικά της ΑΕΚ. Φυσικά, για τον κ. Μελισσανίδη είναι πιο σημαντική η αγορά του ΟΠΑΠ από την ΑΕΚ διότι εκεί υπάρχει περισσότερο βραχυπρόθεσμο χρήμα. Αλλά μη ξεχνάμε ότι είμαστε ΑΕΚ. Και η ΑΕΚ δεν είναι μόνο χρήματα αλλά κυρίως ιδέα... Άραγε θα υπάρξει ένας άνθρωπος που θα βγάλει τον ιστορικό σύλλογο από το τέλμα και θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: