Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Το aek247 είναι εδώ!

Εάν κάνετε μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο σχετικά με τα sites που αναφέρονται στην ΑΕΚ, η αλήθεια είναι ότι θα βρείτε πολλά αποτελέσματα. Βλέπετε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που είτε αποσκοπώντας σε κάποιο χρηματικό όφελος είτε από αγάπη για την ομάδα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα.

Το aek247, όμως, είναι κάτι παραπάνω από αυτά.


Στη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε αρχειακό υλικό της αγαπημένης μας ομάδας, αλλά και αναζητώντας ολοένα και περισσότερα νέα για τα τρέχοντα θέματα του ποδοσφαιρικού κυρίως τμήματος της ΑΕΚ, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν ιστοχώρο που θα χαίρεται ο κάθε αεκτζής φίλαθλος και όχι μόνο.

Η καθημερινή εμπεριστατωμένη ενημέρωση (247...), η αμφίδρομη επικοινωνία με τους αναγνώστες (μέσω των σχολίων και του chat), τα αφιερώματα σε ανθρώπους που δόξασαν τον σύλλογο, και η ιστορική αναδρομή σε ανεπανάληπτες στιγμές που μας χάρισαν μοναδικά συναισθήματα, είναι κάποια από τα θέματα που θα καλύψουμε μέσα από την κιτρινόμαυρη σελίδα μας. Συνδυάζοντας πάντα τη φιλική διάθεση με τον ερασιτεχνισμό της αρθρογραφίας μας.

Και μην ξεχνάτε: Ισχύς εν τη ενώσει!

Μάκης
Νίκος
Άρης
Σταύρος
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: