Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Με Μανωλά (;) για θετικό αποτέλεσμα η Ένωση



Ήταν Δεκέμβριος του 2006, όταν ο Μπρούνο Τσιρίλο με ένα άπιαστο γυριστό σουτ ολοκλήρωνε την υπερπροσπάθεια της ΑΕΚ να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ. Το γκολ αυτό, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2, δεν έμελλε να στείλει την ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Champions League, λόγω της "περίεργης" νίκης της Λιλ μέσα στο Μεάτσα επί της Μίλαν.

Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Απόψε η ΑΕΚ καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη βελγική ομάδα, με σκοπό να διατηρήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa League, και να κοιτάζει με αξιώσεις τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο νέος προπονητής της ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, έχει προσδώσει ένα κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας, και έπειτα από την θριαμβευτική νίκη κόντρα στον Άρη, οι φίλοι της ΑΕΚ ευελπιστούν ότι κι απόψε η ομάδα δε θα τους απογοητεύσει.

Στα αγωνιστικά, πιθανότατα να υπάρξουν τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, και αφορούν τη θέση του δεξιού μπακ όπου ο μικρός Αργυρίου θα καλύψει το κενό που δημιουργούν οι απουσίες των Γιάχιτς, Γεωργέα και Πατσαζόγλου, ο Μπερνς θα αντικαταστήσει τον Λεονάρντο και ο Ισμαέλ Μπλάνκο θα πάρει τη θέση του "τρομοκράτη". Ο Μανωλάς απ' ότι φαίνεται ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στην τελευταία προπόνηση, και θα αγωνιστεί κανονικά στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Δέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: