Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Έμεινε η προσπάθεια στο τέλος!


Μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια των πιτσιρίκων της Ένωσης και παρά την ήττα, ο περισσότερος κόσμος έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Η αλήθεια είναι ότι έμειναν ικανοποιημένοι οι περισσότεροι Ενωσίτες. Η ομάδα μετά από καιρό είχε νεύρο, είχε πάθος στο παιχνίδι της, είχε ρυθμό αλλά δυστυχώς μέχρι εκεί. Η απειρία σε κάποιες τελικές (και όχι μόνο) ενέργειες  έβγαζε μάτι. Επίσης ούτε η τύχη ήταν με το μέρος μας χτες. Όταν παίζεις με ομάδες πιο έτοιμες και πιο έμπειρες από σένα, χρειάζεσαι και την τύχη, η οποία στα κρίσιμα σημεία μας γύρισε την πλάτη.
Τσάμπα τα φροντιστήρια όλη την εβδομάδα του Βλάχου. Σαν πρωτάρηδες την πατήσαμε! Μα είναι δυνατόν να είναι αποφασιστικοί όλοι οι μικροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να την πατάς από τον «έμπειρο» τερματοφύλακά σου; Στο ποδόσφαιρό όλα είναι πιθανά. Άλλωστε πριν το παιχνίδι δεν ήμασταν εμείς το φαβορί και το είχαμε τεκμηριώσει από αυτή τη γωνιά. Είναι όμως πολύ άσχημο και κρίμα να χάνεις με αυτόν τον τρόπο, έτσι τσάμπα.
Από την ομάδα δε μπορούμε να έχουμε πολλά παράπονα, ίσα ίσα! Εγώ προσωπικά, να πω την αμαρτία μου, είδα απρόσμενα υψηλό βαθμό ετοιμότητας! Μου άρεσαν αρκετά οι Γροντής, Κουρέλλας, Αρκούδας, Κουτρουμπής και από τους «μεγάλους» ο Γιάγκο. Μας τον πλάσαραν για στόπερ τον Πορτογάλο αλλά εγώ είδα το επόμενο λίμπερο της ομάδας. Είναι σίγουρος με τη μπάλα στα πόδια, με καλές μεταβιβάσεις, πολύ δυνατός στον αέρα, αλλά λόγω ύψους υστερεί αρκετά σε ταχύτητα, κάτι που φάνηκε στη φάση του γκολ.
Δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση το παιχνίδι, ήδη ο Βλάχος έχει ζητήσει να το αφήσουν οι παίκτες και να πάνε παρακάτω. Προσοχή, όχι να το ξεχάσουν! Τέτοια παιχνίδια άλλωστε πρέπει να είναι οδηγοί για τη συνέχεια ώστε να λειτουργήσουν ως παραδείγματα προς αποφυγήν! Κάποιος θα πει αντ’ αυτού: «Μα αφού παίξαμε καλά με βάση το υλικό μας και σε γενικές γραμμές δεν κινδυνεύσαμε!».
Ναι, έτσι είναι! Αλλά όσο καλά και αν έχεις παίξει, αν το αποτέλεσμα του πίνακα στο τέλος του αγώνα δε σου δίνει ούτε ένα βαθμό, τι να την κάνω την καλή εμφάνιση; ΑΕΚ είμαστε, όχι Πανθρακικός!
Ας αφήσουμε λοιπόν τον προπονητή και τους παίκτες να επικεντρωθούν στο δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, παρέα στη γνωστή γωνία.
ΥΓ1.  Η απάντηση στο χτεσινό κουίζ είναι φυσικά…

ΥΓ2.  ΚΟΥΙΖ  #2! Ποιο γνωστό ηθοποιό μας θυμίζει ο εικονιζόμενος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Santiago Solari;
ΥΓ3. Μη μασάς ΑΕΚΑΡΑ μου! Μαζί θα προχωρήσουμε! Εστάλη ηχηρό ΜΗΝΥΜΑ χτες!