Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ!


 Μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες για τη νίκη, εν μέσω συνεχών διοικητικών εξελίξεων(;) και εν μέσω συνεχών δοκιμών από τον προπονητή μας κ. Βλάχο, η ομάδα μας καλείται πια να σπάσει το ρόδι και να πάρει τους τρεις πρώτους της βαθμούς για φέτος.
 Για το παιχνίδι στην Ξάνθη, δε θα αναλύσουμε πολλά. Είδαμε μια ΑΕΚ με διάθεση αλλά χωρίς «ιδέες» από τη μέση και μπροστά. Μετά από αυτά η ήττα ήρθε φυσιολογικά, αν και σίγουρα άλλο παιχνίδι θα βλέπαμε αν η μπάλα μας έκανε το χατίρι στη φάση του φάουλ του Λαγού.
 Πάμε όμως πάλι στον Κυριακάτικο «τελικό». Τα πρόσωπα στο γνωστό σύστημα του κ. Βλάχου είναι λίγο πολύ γνωστά. Βλέπω παντού να γράφουνε ότι ο προπονητής επιμένει και πάλι επιθετικά με 4-3-3 . Καμία σχέση, το σύστημα αυτό (βάσει των παικτών πάντα) είναι ένα καθαρό 4-5-1. Συνεχίζει ο Κωνσταντόπουλος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Κοντοές-Κουτρουμπής-Γιάγκο (ή Μπουγαΐδης)-Αρκούδας (ή Βλάχος), στο κέντρο από αριστερά προς τα δεξιά οι Λαγός-Ρίκκα-Κορδέρο-Γκερέϊρο-Φούντας θεωρούνται σίγουροι και στην κορυφή ο νεοαποκτηθείς Κατσικοκέρης παίζει χωρίς αντίπαλο.
 Αν τη δεις λίγο αισιόδοξα την 11άδα, ίσως να μην είναι και τόσο άσχημη εν τέλει. Όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στο κατά πόσο οι εξτρέμ μας (Λαγός-Φούντας) και ο συνδετικός κρίκος των χαφ με τον επιθετικό (Γκερέϊρο) θα μπορέσουν να πατήσουν περιοχή ώστε να απειλήσουμε με τουλάχιστον τέσσερις παίκτες τη γραμμή Μαζινό που θα κατεβάσει ο Κατσαβάκης. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως με αυτήν την τακτική, πήρε πόντο πέρσι στο ΟΑΚΑ με μικρότερη «θεωρητικά» ομάδα, στο 0-0 με τη Δόξα. Ένα ματς που μπορεί η μπάλα να μην έμπαινε μέσα με τίποτα (μοιραίος ο Σιαλμάς), αλλά δεν παύει να ισχύει το γεγονός ότι ο Κατσαβάκης είχε κάνει αριστοτεχνικό διάβασμα-στήσιμο στο παιχνίδι εκείνο.
 Προσωπικά πιστεύω πως μεθαύριο η νίκη είναι δική μας, είναι μονόδρομος άλλωστε. Δε θέλω καν να φανταστώ τι θα γίνει σε περίπτωση νέας ήττας ή μη αναμενόμενης (βάσει της εμφάνισής μας) ισοπαλία. Οι μικροί θα έχουν να ανέβουν ένα βουνό και χωρίς την παρουσία έμπειρων παικτών (που είσαι άραγε Δέλλα-Λύμπε…), θα είναι δύσκολα τα πράγματα στον τομέα της ψυχολογικής τόνωσης. Μακάρι να μη χρειαστεί κάτι τέτοιο την Κυριακή. Όλοι θα είμαστε μαζί τους για τη νίκη που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα.
 Στοιχηματικά τώρα, βλέπω πολύ κλειστό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και Χ ημίχρονο στην Τούμπα ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα προσέξουν πολύ τη μάχη του κέντρου.
ΥΓ 1. Η απάντηση στο προηγούμενο κουίζ είναι φυσικά ο…
Τζιμ Κάρεϊ!
ΥΓ 2. Νέο Κουίζ, ευκολότερο αυτή τη φορά! Με ποιον παγκόσμιας εμβέλειας ποδοσφαιριστή Λατινοαμερικανικής καταγωγής μοιάζει αρκετά η εικονιζόμενη ηθοποιός  Rosario Dawson που έχει παίξει εκτός των άλλων με ιδιαίτερη επιτυχία και στην ταινία «Seven Pounds» με πρωταγωνιστή τον Will Smith;

ΥΓ 3. ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: