Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ανάλυση αγωνιστικής


  Μαζί ξανά λοιπόν, για να πούμε δύο κουβέντες για την απίθανη 4η αγωνιστική. Για ποιο λόγο; Μα απλά επειδή ξεκινάει σήμερα σε Λιβαδειά και Τρίπολη και ολοκληρώνεται Δευτέρα βράδυ πάλι στη Λιβαδειά.
  Πρεμιέρα λοιπόν στους αγώνες στη Λιβαδειά με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον ισόβαθμό στην κορυφή με τον ΟΣΦΠ, Πανιώνιο. Δε θα μου κάνει εντύπωση και 2πλό να κάνει ο φρέσκος Πανιώνιος. Δύσκολο να βρω κάτι σε αυτό το παιχνίδι, θα ρισκάρω στο over στο 2,50+.
  Στην Τρίπολη βλέπω ηρωικό παιχνίδι από τον αξιόμαχο Πλατανιά και αν χάνει να χάνει στο 1-0 από τους πιο έμπειρους γηπεδούχους που πρέπει να αρχίσουν να κάνουν γκολ με περισσότερους τρόπους αν θέλουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Λογικά πάμε για 0-0.
  Στα Πηγάδια δυστυχώς για το Δώνη και την ομάδα του προβλέπω δύσκολα να αποφεύγεται ο …πνιγμός! Βλέπω εύκολο άσσο της Ξάνθης, η οποία δεν έχει δα δείξει ότι είναι και άξια εμπιστοσύνης αλλά πιστεύω πως αν έχει την τύχη που της έλλειψε σε Κέρκυρα και Γεντί Κουλέ, θα κάνει πάρτι. Και γιατί να βοηθήσει η τύχη τους Ακρίτες αντί του ΠΑΟΚ; Ρωτήστε τα δοκάρια της Τούμπας που ακόμα κουνιούνται από τις φωτοβολίδες του Ράγιος.
  Αύριο μεσημέρι στη Βέροια βλέπω πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να κερδίσει η τοπική ομάδα.
  Πάμε στη Θεσσαλονίκη, με το νεανικό Άρη να υποδέχεται τη νεανική Κέρκυρα. Όσο ο Super 3 δεν αποφασίζει τη μαζική κάθοδο στο γήπεδο για να γίνει έδρα όπως τα προηγούμενα χρόνια, αυτός ο Άρης θα δυσκολεύεται να κερδίζει και αυτή την Κέρκυρα. Ούτε τώρα (ανέβηκε στο 1,77) μου πάει το χέρι στον άσσο του Κατσαβάκη. Under λοιπόν και Χ2.
  Στην Κρήτη τώρα βλέπω πολύ κλειστό ματς και την ΑΕΚ να καταφέρνει εν τέλει να κερδίζει. 0-1 γκολ.
  Στο Καραϊσκάκη τι προγνωστικό να δώσεις; Πάμε με το -2,5 του Ολυμπιακού.
  Τέλος, και πάλι στη Λιβαδειά βλέπω μεγάλη νίκη των Περιστεριωτών. Σε τέτοια περίπτωση προβλέπω μετά και τη διαφαινόμενη (με κάτω χέρια) ήττα του Ολυμπιακού στο Emirates από την Άρσεναλ, να τίθεται θέμα Ζαρντίμ με τον Πρίγκηπα να (ξανα)αφήνει την ομάδα του στα κρύα του λουτρού και να (ξανά)κατηφορίζει στο Λιμάνι. Άλλωστε ο κυρ Βαγγέλης κράτησε κάβα από τις μη μεταγραφές.
Καλά κέρδη!!!
ΥΓ. Η απάντηση στο προηγούμενο κουίζ είναι φυσικά ο … Έλμερ Φαντ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμία ομοιότητα, άστην. Αυτή η στήλη με τις προβλέψεις είναι καινούργια;

porsche 9-11 είπε...

Βρήκαμε θετική ανταπόκριση από σας και είπαμε να το καθιερώσουμε! Μπορείτε να δίνετε και εσείς τις προβλέψεις σας και οποιεσδήποτε τυχόν στοιχηματικές "διαφωνίες" είναι δεκτές!